U bevindt zich hier:
Ondernemers

Alles voor de ondernemer

Als ondernemer wilt u kansen benutten wanneer u ze ziet. Elke nieuwe kans voedt de drive die u in het ondernemersbloed zit. Misschien bent u bezig met een innovatieve ontwikkeling en zoekt u venture capital om die te realiseren. Misschien zoekt u een partner om de handen ineen te slaan. Of misschien wilt u als ondernemer zelf investeren in een Gronings bedrijf. We leggen u graag uit wat IFG voor u kan betekenen.

Bekijk alle fondsen

Portfoliobedrijven

De diversiteit aan portfoliobedrijven is groot. Op deze pagina vindt u meer informatie over onze portfoliobedrijven.

Ondernemer zoekt zakelijk partner

De fondsmanagers van IFG hebben een omvangrijk netwerk. Zij weten welke bedrijven bij uw onderneming passen en verkennen de mogelijkheden voor u.

Financiering voor bedrijven

IFG richt zich op het investeren in fondsen van derden. Op deze pagina vindt u handige connecties die u kunnen helpen in uw zoektocht naar een financiering.

Hiermee kunnen wij u verder helpen

Op zoek naar financiering?

De portefeuillefondsen van IFG investeren ieder in specifieke bedrijven. Bent u als ondernemer op zoek naar financiering door een professionele partij en bent u benieuwd of u bij een van onze fondsen aan het juiste adres bent?

Bekijk het fondsenoverzicht
Financiering buiten portefeuillefondsen IFG

Wellicht kunt u niet terecht bij een van de portefeuillefondsen van IFG. Het team van Flinc kan u dan verder helpen. Welke financieringsmogelijkheden zijn er? Wie kan ik het beste benaderen?

Neem contact op met Flinc
Interesse in één van de portefeuillebedrijven?

Het beheren van een investeringsfonds gaat niet alleen over investeren en het direct maken van rendement. Toegevoegde waarde zit ook in het leggen van contacten. Bent u geïnteresseerd in een zakelijke kennismaking?

Neem contact op met één van de fondsmanagers
(Inter)nationale contacten

Doordat IFG werkt met professionele fondsmanagers die veel nationale en internationale ervaring hebben beschikken zij over een navenant netwerk. Specifiek op zoek naar nuttige contacten? De specialisten van NOM Foreign Direct Investment kunnen u verder helpen.

Neem contact op met NOM FDI

Bekijk all fondsen van het IFG

Curiosity Venture Capital is een community-gedreven venture capital-firma gevestigd in Amsterdam. Ze richt zich op talen...
Golden Egg Check Capital  is het VC fonds van Golden Egg Check (GEC). Het fonds investeert in Digital Tech (SaaS, sophi...