U bevindt zich hier:
Nieuwsbericht

Groningse tech-startup Catadesk rondt investeringsronde af

G-Force Capital | 3 november 2022

Met behulp van G-Force Capital en verschillende angel investeerders rondt Catadesk haar pre-seed investering af. Hiermee kan de startup Catadesk zich richten op haar volgende mijlpaal.

Catadesklogo Catadesk is in 2019 opgericht door 5 founders uit Groningen: Rene van Pelt, Johannes de Jager (Laptify Investments), Loran Oosterhaven (Laptify Investments), Nick van der Wolde (Belastingadvies Groningen) en Hilbrand Kikkers.

Het bedrijf helpt veilinghuizen, kunstgaleries, antiekwinkels en andere om hun producten online te verkopen en veilen. Hiervoor heeft Catadesk een software-as-a-service ontwikkeld. Met deze software kunnen bedrijven live en online een veiling organiseren die voor iedereen toegankelijk is. Zo zorgt Catadesk voor meer online verkopen voor haar klanten. Op dit moment werkt het bedrijf voornamelijk in Nederland, maar Catadesk heeft de ambitie om binnen afzienbare tijd de eerste buitenlandse afnemers toe te voegen aan haar klantenbestand.

Groningse tech-startup Catadesk rondt investeringsronde af.

“Wij zijn erg blij en trots dat we verder kunnen groeien met dit prachtige bedrijf”, aldus Rene van Pelt, oprichter en bedenker van Catadesk. “Dit geeft ons de kans om ons product versneld aan te man te krijgen en op grote schaal te valideren wat we hebben gebouwd.”

“De software van Catadesk biedt erg veel waarde aan online veilinghuizen. Het team bestaat uit ervaren IT’ers die goede connecties hebben met de markt. Er zit ontzettend veel potentie in het bedrijf.”, aldus Niek Huizenga, fondsmanager van G-Force Capital.

Over G-Force Capital

G-Force Capital is een Gronings pre-seed fonds voor startups in de digitale sector. Het fonds is opgericht in 2017 in samenwerking met de NOM en is een onderdeel van het IFG, Investeringsfonds Groningen.

Bekijk all fondsen van het IFG

Curiosity Venture Capital is een community-gedreven venture capital-firma gevestigd in Amsterdam. Ze richt zich op talen...
Golden Egg Check Capital  is het VC fonds van Golden Egg Check (GEC). Het fonds investeert in Digital Tech (SaaS, sophi...