U bevindt zich hier:
Nieuwsbericht

G-Force Pitch Event voor IT ondernemers

G-Force Capital | 25 juni 2019

Op 13 juni jl. organiseerden G-Force Capital een Pitch Event voor IT ondernemers, jong en oud(er), ervaren en minder ervaren. Ten overstaan van een professionele jury en een kritisch publiek presenteerden 4 strijdende Groningse IT-startups hun plannen. De winnaar tekende op het podium een financieringsovereenkomst voor de eerste startup fase en krijgt toegang tot het uitgebreide en ervaren netwerk van G-Force Capital.

Het event nam een verrassende wending toen het publiek en de jury het niet eens konden worden over de winnaar. Ter plaatse werd besloten dat er daarom niet één winnaar, maar twee winnaars zouden zijn!

IT-startups Buku en Tubber hadden de beste pitch en tekenden beiden ter plekke een financieringsovereenkomst. Gefeliciteerd!

Ben je benieuwd hoe het Pitch Event verder verlopen is? Hoe de pitch van de winnaars en de overige deelnemers ging? We hebben een aftermovie van de middag gemaakt:


 

Bekijk all fondsen van het IFG

TIIN Capital lanceerde eind 2018 haar zesde Venture Capital fonds. Vanwege de noodzaak aan innovatie in (Cyber) security...
Borski Fund: Wij geloven in gelijkheid en eerlijke kansen. Wij vinden het belangrijk dat er meer vrouwelijke ondernemers...