U bevindt zich hier:
Nieuwsbericht

G-force Capital officieel gelanceerd

G-Force Capital | 5 oktober 2017

De gedeputeerde van de provincie Groningen, Patrick Brouns heeft tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Studenthotel, het nieuwe investeringsfond G-force Capital gelanceerd. G-Force gaat de economische groei en innovatie van de provincie Groningen bevorderen door te investeren in startende digitale bedrijven.

Net als iedereinvesteerder zoekt G-Force de zogenaamde briljanten met groeipotentieel. G-Force wil Groningse ondernemers die een bedrijf starten in de digitale sector financieel ondersteunen. Bedrijven met een onderscheidende en veelbelovende propositie kunnen contact opnemen met G-Force. De Fondsmanager: Marco de Jong, ziet veel mogelijkheden voor digitale bedrijven.

G-Force investeert niet in dromen, wel in veelbelovende plannen van veelbelovende ondernemer”s.  Marco de Jong

Ondernemers die geïnteresseerd zijn, kunnen contact opnemen via de website van G-force.

De provincie Groningen heeft als doelstelling om de innovatie in de provincie te vergroten. Om dit te realiseren heeft zij een investeringsfonds opgericht: investeringsfonds Groningen (IFG). Het IFG, dat wordt beheerd door de NOM,  neemt deel in andere investeringsfondsen om de economische groei en innovatie van Groningen te vergroten en te versterken. G-Force Capital is een van deze nieuwe investeringsfondsen.

G-force is een fonds voor bedrijven in de digitale sector (online, ICT, software etc.). In samenwerking met enkele Groningse ondernemers is het fonds G-Force Capital opgericht.

 

Bekijk all fondsen van het IFG

...
NextGen Ventures 2 investeert in kennisintensieve data-gedreven ondernemingen die een verandering teweegbrengen binnen d...