U bevindt zich hier:
Nieuwsbericht

Carduso Capital Groningen investeert in DEAM Holding BV.

Carduso Capital | 12 mei 2017

DEAM is een mede in Groningen gevestigd jong bedrijf dat stuurbare precisie instrumenten ontwikkelt voor minimaal invasieve operatie technieken. De uiteinden van de DEAM-instrumenten zijn vrij te bewegen in alle richtingen. Dit maakt het voor chirurgen mogelijk om ook moeilijk bereikbare plaatsen goed te behandelen. De stuurbare instrumenten hebben daarnaast grote voordelen bij de steeds meer gemeengoed wordende 3D-beeldtechnieken waarop chirurgen tijdens de operatie hun werkzaamheden kunnen zien.

DEAM werkt samen met meerdere afdelingen en specialisten van het UMCG. Naast samenwerking voor de min of meer standaard toepassingen in buikholte-operaties, betreft het ook samenwerkingen op het gebied van Cardiologie, KNO- en Neuro- Chirurgie.

Meer informatie over DEAM Holding

De investering door Carduso Capital maakt het mogelijk dat DEAM de productiefase van de eerste instrumenten kan gaan opstarten en de instrumenten medio 2018 voor de markt beschikbaar te hebben.

Bekijk all fondsen van het IFG

NextGen Ventures 2 investeert in kennisintensieve data-gedreven ondernemingen die een verandering teweegbrengen binnen d...
Berk Partners Groeifonds investeert in bestaande, snel groeiende Nederlandse MKB-ondernemingen in voornamelijk de volgen...