U bevindt zich hier:
Nieuwsbericht

Bouw van het protonencentrum; een update

AFG | 10 december 2015

Bouw van het protonencentrum; een updateEerste verdieping verrijst
De contouren van het Protonen Therapie Centrum Groningen worden steeds meer zichtbaar. De eerste verdieping van het gebouw is gedeeltelijk opgetrokken en ook de plek waar de behandelruimtes zullen komen, is al te zien.

In de maand december wordt nog circa 1500 kubieke meter beton gestort voor de wanden op de verdieping van het behandelgebouw, die ook de onderzijde van het dak vormen. In het kliniekdeel is begonnen met de ondersteuning van de dakvloer. Vóór de kerstvakantie zullen nog de eerste dakplaten gelegd gaan worden.
Vanaf januari 2016 wordt gewerkt aan de daken van het gebouw. Het dak van het behandelgebouw is een klus apart. Dit wordt gemaakt van 3,6 meter dik beton, dat wordt gestort in ongeveer vijf lagen. Eind januari 2016 zal het dak van het kliniekgedeelte worden gestort en vanaf dan wordt ook gestart met het plaatsen van de gevels rondom het gebouw.

Bekijk all fondsen van het IFG

Curiosity Venture Capital is een community-gedreven venture capital-firma gevestigd in Amsterdam. Ze richt zich op talen...
Golden Egg Check Capital  is het VC fonds van Golden Egg Check (GEC). Het fonds investeert in Digital Tech (SaaS, sophi...