U bevindt zich hier:
Investeerders

Alles voor de investeerder

IFG is er voor professionele investeerders. We zijn op zoek naar ervaren investeerders die kansen zien in het Noorden en ervaring hebben met het opzetten en beheren van investeringsfondsen. IFG wil zijn krachten bundelen; we zijn er namelijk van overtuigd dat uw marktkennis, gecombineerd met onze ervaring in het gedegen opzetten en beheren van investeringsfondsen, financieel rendement oplevert.

Focus en fondsprofielen

IFG kent geen principiële sector- of levensfase focus. Op deze pagina kunt u lezen waar IFG zich wel opricht.

Samenwerking met IFG

Investeringsfonds Groningen hecht veel waarde aan samenwerking. Hier kunt u lezen wat samenwerking met IFG inhoudt.

Track record IFG

Bekijk ons track record. Dit overzicht wordt bijgewerkt met actuele cijfers om u een duidelijk beeld te geven van de geboekte resultaten.

Jaarverslag IFG

Bent u benieuwd naar de resultaten van Investeringsfonds Groningen? Hier vindt u een overzicht van onze jaarverslagen van de afgelopen jaren.

Hiermee kunnen wij u verder helpen

Fondsenmanagement

IFG wordt uitgevoerd door NOM Fonds Support Noord (FSN). Sinds 1973 heeft de NOM ervaring met het beheren van investeringsfondsen en het realiseren van participaties. Dit betreft zowel front- als backoffice diensten.

Meer informatie over Fonds Support Noord
Wilt u investeren in een fonds of een fonds oprichten?

Enkele van onze portefeuillefondsen blijven de eerste periode na oprichting extra kapitaal aantrekken. Wellicht zullen de eerste fondsen bij succes worden gevolgd door een fonds II. Daarnaast is IFG altijd op zoek naar nieuwe fondsinitiatieven.

Neem contact op met Jan Martin Timmer
Interesse in één van de portefeuillebedrijven?

Het beheren van een investeringsfonds gaat niet alleen over investeren en het direct maken van rendement. Toegevoegde waarde zit ook in het leggen van contacten. Bent u geïnteresseerd in een zakelijke kennismaking?

Neem contact op met één van de fondsmanagers
(Inter)nationale contacten

Doordat IFG werkt met professionele fondsmanagers die veel nationale en internationale ervaring hebben, beschikt het over een navenant netwerk. Specifiek op zoek naar nuttige contacten? De specialisten van NOM Foreign Direct Investment kunnen u verder helpen.

Neem contact op NOM FDI

Bekijk all fondsen van het IFG

Curiosity Venture Capital is een community-gedreven venture capital-firma gevestigd in Amsterdam. Ze richt zich op talen...
Golden Egg Check Capital  is het VC fonds van Golden Egg Check (GEC). Het fonds investeert in Digital Tech (SaaS, sophi...