U bevindt zich hier:
IFG

Jan Martin Timmer

Jan Martin Timmer (Bedrijfskunde) is vanaf medio 2015 verantwoordelijk voor het in de markt zetten van IFG. Na een loopbaan bij ABN AMRO heeft hij voor de NV NOM vanaf 2008 Flinc mede opgezet. Als een van de investment managers was hij van 2011 t/m 2015 actief met het acquireren van participaties voor NOM Finance.  Jan Martin is geboren en getogen in de provincie Groningen. Na de nodige internationale werkzaamheden en een periode in het westen van Nederland is hij weer op het noordelijke nest teruggekeerd.

Fondsen portfolio

Campus Groningen is de snelst groeiende Campus van Nederland. Dit doet een beroep op de aanwezige voorzieningen voor het MKB. Door te investeren in gedeelde faciliteiten op de campus wordt de samenwerking en samenhang tussen bedrijven verstevigd. Shared Facility Capital investeert in deze faciliteiten en trekt daarin op met een vaste groep partners.

Acquisitiefonds Groningen (AFG) investeert in bedrijven die zich voor lange tijd in de provincie Groningen willen vestigen. Het fonds sluit hiervoor aan bij lead investors. AFG investeert in ondernemingen die direct een flink aantal arbeidsplaatsen opleveren.

Bekijk all fondsen van het IFG

Cottonwood Technology Fund is een early stage fonds dat investeert in deeptech / hard science startups met een disruptie...
Fonds

CapitalT

CapitalT is een (pre) seed fonds dat investeert in bedrijven die een echt probleem oplossen met AI in climate tech, educ...