U bevindt zich hier:
IFG

Jan Timmer

Fondsmanager Jan Timmer (Bedrijfskunde-International Business) is vanaf de lancering medio 2015 verantwoordelijk voor het in de markt zetten van IFG en sinds september 2023 samen met Jan Gerben. In het verleden is Jan werkzaam geweest voor onder andere ABN AMRO Corporate Clients en is vanaf 2008 werkzaam bij de NOM. Hier heeft Jan in 2008 Flinc opgezet. Vanaf 2011 was hij actief als investment manager bij NOM Investeren. Jan is geboren en getogen in de provincie Groningen. Na de nodige internationale werkzaamheden en een periode in het westen van Nederland is hij weer op het noordelijke nest teruggekeerd.

Fondsen portfolio

Curiosity Venture Capital is een community-gedreven venture capital-firma gevestigd in Amsterdam. Ze richt zich op talentvolle en diverse teams in de Benelux, Nordics en Baltics, met als doel Europese oprichters te ondersteunen bij het opbouwen van AI-softwarebedrijven die een positieve impact hebben op de wereld.

Campus Groningen is de snelst groeiende Campus van Nederland. Dit doet een beroep op de aanwezige voorzieningen voor het MKB. Door te investeren in gedeelde faciliteiten op de campus wordt de samenwerking en samenhang tussen bedrijven verstevigd. Shared Facility Capital investeert in deze faciliteiten en trekt daarin op met een vaste groep partners.

Acquisitiefonds Groningen (AFG) investeert in bedrijven die zich voor lange tijd in de provincie Groningen willen vestigen. Het fonds sluit hiervoor aan bij lead investors. AFG investeert in ondernemingen die direct een flink aantal arbeidsplaatsen opleveren.

Bekijk all fondsen van het IFG

Curiosity Venture Capital is een community-gedreven venture capital-firma gevestigd in Amsterdam. Ze richt zich op talen...
Golden Egg Check Capital  is het VC fonds van Golden Egg Check (GEC). Het fonds investeert in Digital Tech (SaaS, sophi...