U bevindt zich hier:
Bedrijf

Griphingo Pharmaceuticals

Terug naar het overzicht

Het Groningse Griphingo Pharmaceuticals doet toegepast onderzoek naar de ontwikkeling van een innovatieve inhalatietherapie voor COPD patiënten. Voor de ontwikkeling van deze therapie werkt de start-up samen met een netwerk van experts op het gebied van COPD en geneesmiddelenontwikkeling uit de noordelijke regio.
De huidige behandeling van COPD werkt onvoldoende om de ontstekingsreacties in de longen van COPD patiënten te onderdrukken en heeft bovendien veel bijwerkingen. Griphingo hoopt met een nieuw molecuul, dat een alternatief aangrijpingspunt heeft in vergelijking met bestaande middelen, deze ontstekingsreacties te beteugelen om zodoende de kwaliteit van leven van de COPD patiënt aanzienlijk te verhogen. Griphingo richt zich de komende periode op het optimaliseren van de moleculen in samenwerking met Symeres en het testen van de werkzaamheid in samenwerking met Aquilo.

Griphingo Pharmaceuticals hoort bij het fonds:

Pharma Connect Capital">

Investeringsfonds Pharma Connect Capital (PCC) investeert onder meer in zeer vroege fase medicijnontwikkeling, drugdelivery en biomarkers vanaf de fase High Throughput Screening tot en met Phase 1 (soms 2).

...

Bekijk all fondsen van het IFG

Curiosity Venture Capital is een community-gedreven venture capital-firma gevestigd in Amsterdam. Ze richt zich op talen...
Golden Egg Check Capital  is het VC fonds van Golden Egg Check (GEC). Het fonds investeert in Digital Tech (SaaS, sophi...