U bevindt zich hier:

Bedrijven & Fondsen

De fondsen van IFG

Fonds

Acquisitiefonds Groningen

Acquisitiefonds Groningen (AFG) investeert in bedrijven die zich voor lange tijd in de provincie Groningen willen vestigen. Het fonds sluit hiervoor aan bij lead investors. AFG investeert in ondernemingen die direct een flink aantal arbeidsplaatsen opleveren.

Fonds

Berk Partners Groeifonds

Berk Partners Groeifonds investeert in bestaande, snel groeiende Nederlandse MKB-ondernemingen in voornamelijk de volgende sectoren: innovatieve maakindustrie, voedingsmiddelenindustrie en toeleveranciers aan de zorg.

Fonds

Borski Fund

Borski Fund: Wij geloven in gelijkheid en eerlijke kansen. Wij vinden het belangrijk dat er meer vrouwelijke ondernemers komen. Wij geloven dat het verbeteren van de toegang tot financiering voor vrouwelijke ondernemers cruciaal is om dit te realiseren. Wij geloven dat we zo tegelijkertijd ook mooie zakelijke kansen kunnen benutten.

Fonds

CapitalT

CapitalT is een (pre) seed fonds dat investeert in bedrijven die een echt probleem oplossen met AI in climate tech, education, future of work, Web 3/The new social en digital health.

Fonds

Carduso Capital

Carduso Capital participeert in technologie-bedrijven die bij voorkeur gebaseerd zijn op kennis die in het Groningse wetenschapscluster in en rondom de Rijksuniversiteit (RUG) en het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) sterk vertegenwoordigd is of daaruit afkomstig is.

Fonds

Circular Plastics Fund

CPF, het investeringsfonds van Infinity Recycling, richt zich op pre-seed en seed fasen van innovatieve bedrijven die plastics recyclen met ‘advanced recycling’.

Fonds

Cottonwood Technology Fund

Cottonwood Technology Fund is een early stage fonds dat investeert in deeptech / hard science startups met een disruptieve gepatenteerde uitvinding.

Fonds

Curiosity VC

Curiosity Venture Capital is een community-gedreven venture capital-firma gevestigd in Amsterdam. Ze richt zich op talentvolle en diverse teams in de Benelux, Nordics en Baltics, met als doel Europese oprichters te ondersteunen bij het opbouwen van AI-softwarebedrijven die een positieve impact hebben op de wereld.

Fonds

Dutch Security Techfund

TIIN Capital lanceerde eind 2018 haar zesde Venture Capital fonds. Vanwege de noodzaak aan innovatie in (Cyber) security en IoT secured oplossingen in Nederland heeft dit fonds de naam ‘Dutch Security TechFund’ gekregen. De focus ligt op bedrijven in een vroeg stadium, scale-ups en later stage bedrijven, actief in cybersecurity en IoT-beveiligingsoplossingen.

Fonds

G-Force Capital

G-Force Capital helpt starters en startups die een goed doordachte IT-propositie hebben en zich willen vestigen of die al gevestigd zijn in de provincie Groningen, en die behoefte hebben aan (pre)seed kapitaal.

Fonds

Golden Egg Check Capital

Golden Egg Check Capital  is het VC fonds van Golden Egg Check (GEC). Het fonds investeert in Digital Tech (SaaS, sophisticated software, online platforms) in de fase (pre)seed tot series A+.

Fonds

Nextgen Ventures

NextGen Ventures 2 investeert in kennisintensieve data-gedreven ondernemingen die een verandering teweegbrengen binnen de gezondheidszorg, bij voorkeur potentiele doorbraakinnovaties die de ideeën fase voorbij zijn en waarbij gewerkt wordt aan een marktpositie.

Fonds

Pharma Connect Capital

Investeringsfonds Pharma Connect Capital (PCC) investeert onder meer in zeer vroege fase medicijnontwikkeling, drugdelivery en biomarkers vanaf de fase High Throughput Screening tot en met Phase 1 (soms 2).

Fonds

Shared Facility Capital

Campus Groningen is de snelst groeiende Campus van Nederland. Dit doet een beroep op de aanwezige voorzieningen voor het MKB. Door te investeren in gedeelde faciliteiten op de campus wordt de samenwerking en samenhang tussen bedrijven verstevigd. Shared Facility Capital investeert in deze faciliteiten en trekt daarin op met een vaste groep partners.

Op zoek naar een bedrijf?

logo Block Party
Bedrijf

Block Party

logo CodeGem
Bedrijf

CodeGem

Bedrijf

DEAM

IME logo
Bedrijf

IME

logo Memri
Bedrijf

Memri

Bedrijf

Realtime

logo Scoodle
Bedrijf

Scoodle

logo Seenons
Bedrijf

Seenons

logo Seyo
Bedrijf

Seyo

logo SquadPal
Bedrijf

SquadPal

logo Swipeguide
Bedrijf

Swipeguide

Bedrijf

TestGorilla

logo Vaayu
Bedrijf

Vaayu

Bedrijf

Wizenoze

Ziel Logo
Bedrijf

Ziel