U bevindt zich hier:

Bedrijven & Fondsen

Fonds

CapitalT

Campus Groningen is de snelst groeiende Campus van Nederland. Dit doet een beroep op de aanwezige voorzieningen voor het MKB. Door te investeren in gedeelde faciliteiten op de campus wordt de samenwerking en samenhang tussen bedrijven verstevigd. Shared Facility Capital investeert in deze faciliteiten en trekt daarin op met een vaste groep partners.

TIIN Capital lanceerde eind 2018 haar zesde Venture Capital fonds. Vanwege de noodzaak aan innovatie in (Cyber) security en IoT secured oplossingen in Nederland heeft dit fonds de naam ‘Dutch Security TechFund’ gekregen. De focus ligt op bedrijven in een vroeg stadium, scale-ups en later stage bedrijven, actief in cybersecurity en IoT-beveiligingsoplossingen.

Borski Fund: Wij geloven in gelijkheid en eerlijke kansen. Wij vinden het belangrijk dat er meer vrouwelijke ondernemers komen. Wij geloven dat het verbeteren van de toegang tot financiering voor vrouwelijke ondernemers cruciaal is om dit te realiseren. Wij geloven dat we zo tegelijkertijd ook mooie zakelijke kansen kunnen benutten.

NextGen Ventures 2 investeert in kennisintensieve data-gedreven ondernemingen die een verandering teweegbrengen binnen de gezondheidszorg, bij voorkeur potentiele doorbraakinnovaties die de ideeën fase voorbij zijn en waarbij gewerkt wordt aan een marktpositie.

Berk Partners Groeifonds investeert in bestaande, snel groeiende Nederlandse MKB-ondernemingen in voornamelijk de volgende sectoren: innovatieve maakindustrie, voedingsmiddelenindustrie en toeleveranciers aan de zorg.

Investeringsfonds Pharma Connect Capital (PCC) investeert onder meer in zeer vroege fase medicijnontwikkeling, drugdelivery en biomarkers vanaf de fase High Throughput Screening tot en met Phase 1 (soms 2).

G-Force Capital helpt starters en startups die een goed doordachte IT-propositie hebben en zich willen vestigen of die al gevestigd zijn in de provincie Groningen, en die behoefte hebben aan (pre)seed kapitaal.

Carduso Capital participeert in technologie-bedrijven die bij voorkeur gebaseerd zijn op kennis die in het Groningse wetenschapscluster in en rondom de Rijksuniversiteit (RUG) en het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) sterk vertegenwoordigd is of daaruit afkomstig is.

Acquisitiefonds Groningen (AFG) investeert in bedrijven die zich voor lange tijd in de provincie Groningen willen vestigen. Het fonds sluit hiervoor aan bij lead investors. AFG investeert in ondernemingen die direct een flink aantal arbeidsplaatsen opleveren.

Op zoek naar een bedrijf?

logo SquadPal
Bedrijf

SquadPal

logo Seenons
Bedrijf

Seenons

logo Scoodle
Bedrijf

Scoodle

logo Vaayu
Bedrijf

Vaayu

logo Swipeguide
Bedrijf

Swipeguide

logo CodeGem
Bedrijf

CodeGem

logo Seyo
Bedrijf

Seyo

logo Memri
Bedrijf

Memri

Bedrijf

Realtime

logo Block Party
Bedrijf

Block Party

Bedrijf

TestGorilla

Bedrijf

Wizenoze

IME logo
Bedrijf

IME

Ziel Logo
Bedrijf

Ziel

GoodR
Bedrijf

GoodR

Logo Tckl
Bedrijf

Tckl

Bedrijf

MOOF2

Bedrijf

DEAM